x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Două persoane bănuite că au furat bani şi bijuterii dintr-o locuinţă, reţinute de poliţişti

Două persoane bănuite că au furat bani şi bijuterii dintr-o locuinţă, reţinute de poliţişti

de Redacția Jurnalul    |    12 Sep 2024   •   18:15
 Două persoane bănuite că au furat bani şi bijuterii dintr-o locuinţă, reţinute de poliţişti

Două persoane bănuite că ar fi furat bani şi bijuterii din locuinţa unei femei din Roşiori de Vede au fost reţinute de poliţişti, informează, joi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Teleorman.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de miercuri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Roşiori de Vede au efectuat percheziţii la domiciliile a trei suspecţi din municipiu, în urma cărora au găsit atât bijuteriile, cât şi o parte din sumele de bani reclamate de persoana vătămată.

"Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada 29-30 august a.c., bănuiţii ar fi sustras din locuinţa unei femei de 60 de ani, din Roşiori de Vede, mai multe sume de bani şi mai multe bijuterii din aur. În urma administrării probatoriului au fost identificate şi ridicate toate bijuteriile reclamate de persoana vătămată ca fiind sustrase (aproximativ 550 grame aur) şi o parte din bani, respectiv 2.400 euro şi 2.440 lei", se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Două dintre persoanele bănuite de furt, respectiv o femeie de 37 de ani şi un bărbat de 39 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în Centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: furt bani bijuterii locuinta