x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un tânăr din București și-a pus la mașină numere false și a alimentat fără a plăti carburantul

Un tânăr din București și-a pus la mașină numere false și a alimentat fără a plăti carburantul

de Redacția Jurnalul    |    20 Dec 2023   •   23:30
Un tânăr din București și-a pus la mașină numere false și a alimentat fără a plăti carburantul
Sursa foto: Jupiterimages/Getty Images

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din București, a pus mașinii pe care o conducea plăcuțe de înmatriculare false și a mers într-o stație de carburant din Giurgiu, unde a alimentat și a plecat fără să plătească.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Călugăreni, din Giurgiu, au fost sesizați direct, miercuri dimineața, la ora 3.00, de către un angajat al unei stații de alimentare cu carburant, situată în comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un tânăr a alimentat autoturismul cu benzină în valoare de 340 de lei și a plecat fără să achite.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat în trafic șoferul autoturismului, ca fiind un tânăr de 18 ani, din municipiul București.

Tototdată, polițiștii au controlat autoturismului acestuia, unde ar fi descoperit un set de plăcuțe de înmatriculare, iar, în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că acestea ar fi false și ar fi fost montate pe autoturism, în momentul alimentării cu carburant.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: inmatriculare carburant furt