x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Liviu Dragnea rămâne la Rahova

Liviu Dragnea rămâne la Rahova

de Theodora Şutiu    |    19 Iun 2019   •   08:42

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, îşi va executa pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de detenţie la Penitenciarul Rahova, în regim închis. Decizia a fost luată de comisia închisorii, întrunită ieri.

Potrivit surselor din cadrul unităţii de detenţie, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, ar putea să treacă la regim semideschis după executarea unei cincimi din pedeapsă. La finalul acestei perioade, comisia se va întruni din nou pentru a decide în ce unitate continuă Dragnea executarea pedepsei, pentru că Penitenciarul Rahova nu are regim semideschis.

Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai, în Penitenciarul Rahova, după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Aceasta a fost a doua condamnare definitivă a fostului lider PSD după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea