x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Lucian Bode pierde în primă instanță în procesul deschis cu UBB

Lucian Bode pierde în primă instanță în procesul deschis cu UBB

de Redacția Jurnalul    |    17 Ian 2023   •   17:00
Lucian Bode pierde în primă instanță în procesul deschis cu UBB
Sursa foto: Hepta

Ministrul de Interne, Lucian Bode, pierde în primă instanță în procesul deschis cu UBB. Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a decis, după analiza tezei de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode, că „teza este profund viciată”.

„Respinge ca nefondată cererea de suspendare a executării Hotărârii nr. 10/13.12.2022 a Comisiei de etică din cadrul UBB formulată de reclamantul BLN în contradictoriu cu pârâta UBB. Cu termen de recutrs de 5 zile de la comunicare”, se arată în minuta publicată de Tribunalul Sălaj.

Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a decis, după analiza tezei de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode, că „abaterile etice constatate sunt suficient de importante pentru a concluziona că teza este profund viciată”.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirma că este „absolut uluitor demersul de analizare a unei lucrări redactate în 2018 folosind norme actualizate în 2020-2022”: „E un precedent extrem de periculos. (...) Aceste atacuri concertate ale USR și ale sateliților săi asupra mea sunt absurde”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: lucian bode proces