x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Fostul manager al Spitalului „Malaxa”, Florin Secureanu, condamnat la 3 ani de închisoare, arestat

Fostul manager al Spitalului „Malaxa”, Florin Secureanu, condamnat la 3 ani de închisoare, arestat

de Redacția Jurnalul    |    08 Mai 2023   •   22:28
Fostul manager al Spitalului „Malaxa”, Florin Secureanu, condamnat la 3 ani de închisoare, arestat

Fostul manager al Spitalului „Nicolae Malaxa” Florin Secureanu, condamnat definitiv la 3 ani şi 8 luni de închisoare prin decizia Curţii de Apel Bucureşti, a fost găsit acasă, în localitatea Jibou, judeţul Sălaj şi a fost dus în Penitenciarul Satu Mare.

Poliţia Sălaj a transmis, luni seara, că Secureanu a fost găsit acasă, în Jibou.

„Astăzi, 8 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 58 de ani. Curtea de Apel Bucureşti a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, sentinţă rămasă definitivă prin decizia din 8 mai 2023. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, bărbatul a fost depistat, în urmă cu o oră, la locuinţa sa din localitatea Jibou”, transmite Poliţia Sălaj.

Florin Secureanu a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Sălaj, apoi va fi transferat la Penitenciarul Satu Mare, pentru executarea pedepsei.

Florin Secureanu, fost director al Spitalului „Malaxa” din Capitală a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 3 ani şi 8 luni de închisoare pentru plăţi nelegale din fondurile unităţii medicale.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Florin Secureanu fusese condamnat anterior de Tribunalul Bucureşti la o 5 ani şi 10 luni de închisoare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Secureanu malaxa inchisoare