x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doi tineri bănuiți că au furat o mașină de lux, reținuți de polițiștii Capitalei

Doi tineri bănuiți că au furat o mașină de lux, reținuți de polițiștii Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    09 Aug 2023   •   15:00
Doi tineri bănuiți că au furat o mașină de lux, reținuți de polițiștii Capitalei
Sursa foto: Hepta

Doi tineri de 21 și 22 de ani au fost reținuți de polițiștii din Capitală, fiind bănuiți că au furat o mașină de lux din Sectorul 2.

Polițiștii din Capitală au reținut marți doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, față de care sunt făcute cercetări într-un dosar penal de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În 30 aprilie 2023, poliţiști din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că i-ar fi fost sustrasă mașina, parcată la o adresă din Sectorul 2.

În urma cercetărilor făcute, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de cei doi tineri, de 21 și 22 de ani, cel din urmă fiind cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

Totodată, din cercetări a rezultat faptul că, după ce bănuiții ar fi sustras mașina, ar fi condus-o pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în urma activităților specifice, autoturismul sustras, în valoare de aproximativ 40.000 de euro, a fost găsit și predat persoanei vătămate.

Marți, cei doi bănuiți au fost duși la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: masina furt