x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ministerul Justiției a început selecția pentru propunerea de numire a procurorului-șef al DIICOT

Ministerul Justiției a început selecția pentru propunerea de numire a procurorului-șef al DIICOT

14 Apr 2018   •   11:40
Ministerul Justiției a început selecția pentru propunerea de numire a procurorului-șef al DIICOT

Ministerul Justiţiei organizează, în perioada 13 aprilie - 14 mai, selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia de şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), care urmează să se vacanteze în luna mai. 

Potrivit unui comunicat de presă al MJ, procurorii pot depune cereri de înscriere până la data de 7 mai (inclusiv), la Direcţia resurse umane din cadrul Ministerului Justiţiei. 

"Selecţia se desfăşoară în condiţiile prevăzute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în acest scop fiind întocmite Standardele de organizare şi desfăşurare a selecţiei procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcţiile de conducere prevăzute de art. 54, alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi Standardele de evaluare a interviului susţinut în cadrul selecţiei procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcţiile de conducere prevăzute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, anexate", se precizează în comunicat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: diicot ministrul justitiei procuror-şef