x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Nouă acuzație de agresiune sexuală împotriva interpretului de muzică populară arestat pentru racolare de minori

Nouă acuzație de agresiune sexuală împotriva interpretului de muzică populară arestat pentru racolare de minori

de Redacția Jurnalul    |    09 Aug 2024   •   13:30
Nouă acuzație de agresiune sexuală împotriva interpretului de muzică populară arestat pentru racolare de minori
Sursa foto: Aurică Totolici/Facebook

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi extind urmărirea penală în cazul interpretului de muzică populară, Aurică Totolici, acuzat de agresiune sexuală asupra a doi minori. Acum a apărut o nouă victimă. 

Acesta a fost reținut de poliție din 9 iulie 2024 sub acuzația că i-a racolat pe cei doi minori sub pretextul că le oferă lecţii de canto.

O a treia victimă, minoră, a denunţat acum abuzurile la care ar fi fost supus de cântăreț. 

"Am identificat o a treia persoană vătămată în cauză, aceasta fiind în continuare minor precum celelalte două. Deocamdată, cercetările se efectuează in rem, dar preconizăm extinderea acțiunii penale în acest sens și a fost prelungită cu încă 30 de zile", spune Cătălin Constantinescu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați:

Avocata cântăreţului spune că acesta își susține nevinovăția folosind acte medicale care ar arăta că nu ar mai fi apt pentru a întreţine relaţii sexuale.

Citiți și Un interpret de muzică populară, acuzat de agresiune sexuală: "În noaptea asta ne distrăm"

"Probele sunt slabe. A fost supravegheat. Faptul că a fost supravegheat și nu s-au găsit convorbiri deocheate sau nelalocul lui mă face să cred că este nevinovat. Nu îl mai ajută corpul sexual, faptul că în 2017 a suferit o operație de prostată acută este o probă în afară lui. Există un certificat medico-legal care atestă că nu există urme, că nu a avut loc un viol act sexual", spune Beatrice Martis, avocata cântărețului:

Interpretul a lucrat timp de 20 de ani la Centrul Cultural Dunărea de Jos, dar nu a predat niciodată, însă acolo şi-a racolat victimele cărora le propunea lecţii private de canto.

"Nu a predat niciodată nu a avut niciodată calitatea de profesor la școala de artă, a fost unul dintre soliștii de la ansamblul Doina Corvinului de peste 20 de ani și s-a pensionat chiar în prima lună din acest an", spune Viorel Sandu, director la Centrul Cultural Dunărea de Jos.

Citiți și Tarife URIAȘE de nuntă ale interpreților de muzică populară

Procurorii fac apel și la alte eventuale victime să depună plângere, transmite Antena3 CNN.

×