x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziţii DNA la CJ Vaslui

Percheziţii DNA la CJ Vaslui

13 Iun 2016   •   13:49
Percheziţii DNA la CJ Vaslui

Procurorii DNA efectuează luni percheziţii la sediul Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui într-un dosar privind fapte în legătură cu un proiect finanţat din fonduri europene, a cărui valoare s-ar ridica la 100 milioane euro, au declarat luni, pentru AGERPRES, surse judiciare.


Potrivit aceloraşi surse, ar fi vorba de proiectul - Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare şi a staţiilor de epurarea apelor uzate din municipiile Vaslui, Bârlad, Huşi şi Negreşti - a cărui valoarea s-ar ridica la 100 de milioane de euro, care ar fi şi prejudiciul reţinut în dosar.

DNA a anunţat luni că procurorii efectuează percheziţii în 13 locaţii situate în municipiile Vaslui şi Bârlad, din care două sunt în sediul unei instituţii publice, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2006 - 2016.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Iaşi efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie şi de fraudare a fondurilor europene, comise în perioada 2006 - 2016. În cursul zilei de 13 iunie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 13 locaţii situate în municipiile Vaslui şi Bârlad, judeţul Vaslui, din care două sunt în sediul unei instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis luni AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: perchezitii cj vaslui dna