x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziții la sediul Consiliului Județean Iași

Percheziții la sediul Consiliului Județean Iași

23 Sep 2021   •   12:00
Percheziții la sediul Consiliului Județean Iași

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) fac percheziții, joi, la sediul Consiliului Județean (CJ) Iași și la alte instituții și persoane, într-un dosar care vizează infracțiuni de corupție și asimilate corupției.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași fac cercetări într-un dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în perioada februarie – august 2021.

„Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în patru locații situate pe raza județului Iași, din care trei la sediul unor instituții publice”, potrivit DNA, la solicitarea MEDIAFAX.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și a Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Referitor la prezența DNA în sediul Consiliului Județean Iași, reprezentanții instituției au precizat că au fost solicitate documente și informații referitoare la activitatea unor instituții din subordinea administrației județene.

„Consiliul Județean Iași asigură sprijinul necesar pentru a răspunde tuturor solicitărilor conform legii. Colaborez cu toată deschiderea și sunt la dispoziția organelor de specialitate pentru a clarifica situațiile verificate”, declară președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii iasi