x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Poliţiştii au tras 13 focuri de armă pentru a opri o autoutilitară, în Brăila. Șoferul fugar a lovit maşina poliţiei

Poliţiştii au tras 13 focuri de armă pentru a opri o autoutilitară, în Brăila. Șoferul fugar a lovit maşina poliţiei

24 Noi 2019   •   12:18
Poliţiştii au tras 13 focuri de armă pentru a opri o autoutilitară, în Brăila. Șoferul fugar a lovit maşina poliţiei

Poliţiştii ialomiţeni au fost nevoiţi să tragă 13 focuri de armă pentru a opri o autoutilitară înmatriculată în Marea Britanie, care a ajuns pe teritoriul judeţului Brăila în încercarea de a scăpa de oamenii legii, iar în final şoferul autoutilitarei a lovit o autospecială a IPJ Brăila şi apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Potrivit IPJ Brăila, agenţii Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi de către poliţiştii ialomiţeni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, să le acorde sprijin, întrucât o autoutilitară înmatriculată în Marea Britanie nu a oprit la semnalul regulamentar, efectuat pe raza judeţului Ialomiţa.

Urmărirea a continuat pe raza comunei brăilene Viziru, pe DE 584, iar la ieşirea din localitate şoferul autoutilitarei în cauză, deşi a observat că una dintre autospecialele de poliţie, care avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, se angajase în depăşirea sa, a virat stânga şi a lovit-o cu intenţie.

În urma impactului, şoferul urmărit a pierdut controlul asupra vehiculului şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp. A rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 46 de ani din judeţul Buzău, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, în vehicul se mai aflau doi pasageri, ambii din judeţul Buzău, care au fost conduşi la audieri.

Pe parcursul activităţii de urmărire, poliţiştii ialomiţeni au executat 13 focuri de armă conform procedurilor legale în vigoare, nefiind rănită nicio persoană.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, distrugere şi vătămare corporală din culpă, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: focuri de arma politia autoutilitara Braila