x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziții la Poșta Română - sunt vizate fapte de corupție

Percheziții la Poșta Română - sunt vizate fapte de corupție

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2023   •   13:30
Percheziții la Poșta Română - sunt vizate fapte de corupție

Procurorii DNA din Iași fac percheziții, joi, la cinci sedii ale Poștei Române, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție în legătură cu încheierea unor contracte de achiziții publice, comise în perioada 2022-2023.

Potrivit DNA, procurorii anticorupție din cadrul Serviciului teritorial Iași fac, joi, cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție în legătură cu încheierea unor contracte de achiziții publice, comise în perioada 2022-2023.

Astfel, joi, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 5 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Iași și Bacău, din care două sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că instituțiile publice sunt sedii ale Poștei Române.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: poşta romănă perchezitii