x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Prima soţie a lui Codruţ Marta cere declararea judecătorească a morţii a fostului soţ

Prima soţie a lui Codruţ Marta cere declararea judecătorească a morţii a fostului soţ

07 Mar 2016   •   17:38
Prima soţie a lui Codruţ Marta cere declararea judecătorească a morţii a fostului soţ

  Prima soţie a lui Codruţ Marta, Raluca Merfu, cere declararea judecătorească a morţii a fostului soţ, dispărut de aproape patru ani, deoarece doreşte să vândă un apartament cumpărat împreună cu acesta, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, a fost căsătorit cu Raluca Merfu, fostă Şerban, din octombrie 2006 până în octombrie 2009, când cei au divorţat de comun acord.
 
Între timp femeia s-a recăsătorit şi, potrivit unor surse judiciare, doreşte să vândă apartamentul cumpărat împreună cu fostul soţ. Acest lucru nu poate fi realizat fără acordul acestuia sau fără o decizie judecătoarească prin care să se declare moartea fostului partener. 
 
Raluca Merfu a cerut Judecătoriei Sectorului 2 declararea judecătorească a morţii lui Codruţ Marta. Dosarul a fost înregistrat pe 18 februarie 2016, primul termen nefiind încă stabilit de judecători.
 
Potrivit legii, când ”o persoană este dispărută şi există indicii că a încetat din viaţă, această poate fi declarată moartă prin hotărâre judecătorească, la cererea oricărei persoane interesate, dacă au trecut cel puţin 2 ani de la dată primirii ultimelor informaţii sau indicii din care rezultă că era în viaţă".
 
Dispariţia lui Codruţ Marta a fost declarată pe 25 mai 2012, de a doua soţie a acestuia, Andreea Marta. Ea a precizat că şi-a văzut ultima dată soţul pe 21 mai 2012.

Sura: News.ro

×