x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bucureștean recidivist la condus fără permis, reținut

Bucureștean recidivist la condus fără permis, reținut

de Redacția Jurnalul    |    26 Iul 2024   •   21:45
Bucureștean recidivist la condus fără permis, reținut

Un bărbat de 45 de ani care nu are permis pentru nicio categorie de vehicule a fost prins la volan. Pentru că nu era prima dată când conducea fără permis, individul a fost reținut.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reținut, vineri, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

De dimineață, în jurul orei 8.00, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autovehicul, care se deplasa pe o stradă din sectorul 3. Polițiștii au stabilit identitatea șoferului, constatând faptul că bărbatul în vârstă de 45 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și că se află în stare de recidivă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au dispus reținerea bărbatului în vârstă de 45 de ani pentru 24 de ore, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul va fi prezentat magistraților cu propunere pentru o măsură preventivă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: recidivist permis reţinut