x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Șoferul inconștient care a spulberat bariera de la Brănești a fost retinut. Barbatul avea o alcoolemie de 2 la mie în sânge

Șoferul inconștient care a spulberat bariera de la Brănești a fost retinut. Barbatul avea o alcoolemie de 2 la mie în sânge

09 Aug 2021   •   17:48
Șoferul inconștient care a spulberat bariera de la Brănești a fost retinut. Barbatul avea o alcoolemie de 2 la mie în sânge
Sursa foto: Captura video

Șoferul care a rupt bariera de la Pasărea, județul Ilfov, în urmă cu câteva zile a fost reținut azi, deși faptele au avut loc săptămâna trecută. Omul este cercetat pentru vătămare corporală și distrugere.

Potrivit unor surse judicare, rezultatele IML arată că în momentul accidentului avea o alcoolemie de 2 la mie alcool pur în sânge.

Mașina condusă de medicul Vlad Roșca aproape ca a zburat printre barierele coborâte. Peste mai puțin de un kilometru, bărbatul a făcut o manevră greșită și mașina în care se aflau încă 2 persoane s-a răsturnat.

Potrivit acelorași surse, șoferul a reprezentat un permanent pericol pentru ceilalți participanți la trafic - ar fi condus cu viteză, nu ar fi acordat prioritate și nu ar fi respectat culorile semafoarelor.

La audieri, bărbatul și-ar fi rezervat dreptul la tăcere. CFR s-a constituit parte civilă și cere daune de aproximativ 25.000 de lei.

×