x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Suspectul în cazul polițistei agresate sexual în Gara de Nord, trimis în judecată

Suspectul în cazul polițistei agresate sexual în Gara de Nord, trimis în judecată

de Redacția Jurnalul    |    28 Apr 2023   •   14:00
Suspectul în cazul polițistei agresate sexual în Gara de Nord, trimis în judecată

Bărbatul care a agresat sexual o poliţistă sub acoperire, în Gara de Nord din Capitală, a fost trimis în judecată, în stare de libertate.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui individ pentru agresiune sexuală și amenințare.

Conform rechizitoriului, în data de 14 aprilie, polițista era planificată în serviciu ca polițist judiciar în ținută civilă la Biroul de Poliție Transporturi Feroviare Gara de Nord.

Dimineața, polițista a mers la o farmacie din Gara de Nord pentru a-și cumpăra medicamente, așezându-se la coadă formată în fața farmaciei.

Un individ beat s-a îndreptat către polițistă și a atins-o cu mâna în zona inghinală, după care a plecat. Polițista l-a urmărit și l-a întrebat despre gest, prezentându-și calitatea de polițist. În acel moment, individul a adresat injurii polițistei și a amenințat-o cu acte de violență, spunându-i că o va bate și să îl lase în pace.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×