x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Patru suspecţi de tâlhărie, arestaţi preventiv, în Timiș

Patru suspecţi de tâlhărie, arestaţi preventiv, în Timiș

de Redacția Jurnalul    |    25 Aug 2023   •   19:15
Patru suspecţi de tâlhărie, arestaţi preventiv, în Timiș

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au reţinut patru persoane cercetate pentru tâlhărie, iar magistraţii au dispus, ulterior, arestarea preventivă a suspecţilor pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, la data de 17 august, un bărbat de 56 de ani a sesizat faptul că, în timp ce se afla în zona Gării de Nord din Timişoara, a fost deposedat, prin violenţă, de telefonul mobil şi de o sumă de bani de către mai multe persoane.

În urma verificărilor şi a investigaţiilor efectuate de poliţişti, au fost identificate şi depistate persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv trei bărbaţi în vârstă de 21 de ani, 26 de ani şi 27 de ani, precum şi o femeie de 21 de ani.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tâlhărie, iar în urma probatoriului administrat, cele patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. Ulterior, instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: suspecti talharie arestaţi