x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tânăr din Craiova, prins când încerca să vândă peste jumătate de kilogram de canabis

Tânăr din Craiova, prins când încerca să vândă peste jumătate de kilogram de canabis

de Redacția Jurnalul    |    18 Aug 2023   •   16:45
Tânăr din Craiova, prins când încerca să vândă peste jumătate de kilogram de canabis
Sursa foto: Hepta

Un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, a fost prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă peste 600 de grame de cannabis, pentru 16.400 de lei. El a fost reținut 24 de ore și va fi prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, au prins, joi, în flagrant delict,un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, care ar fi pus în vânzare peste 600 de grame de cannabis, pentru 16.400 de lei.

„De asemenea, în autoturismul său au fost descoperite și ridicate mai multe recipiente și un cântar electronic de precizie, toate purtând urme de materie vegetală. Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova, în urma căruia au fost descoperite şi ridicate o altă cantitate de cannabis şi 3.850 de lei. Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul lunii august 2023, bănuitul ar fi comercializat, în mod repetat, diferite cantități de cannabis către consumatori din municipiului Craiova”, anunță DIICOT.

Tânărul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Vineri el va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar droguri