x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat din Timiș, acuzat de trafic de migranți și amenințare cu exploatarea sexuală

Bărbat din Timiș, acuzat de trafic de migranți și amenințare cu exploatarea sexuală

de Redacția Jurnalul    |    07 Iul 2023   •   18:45
Bărbat din Timiș, acuzat de trafic de migranți și amenințare cu exploatarea sexuală

Un bărbat din Timiș a fost trimis în judecată, fiind acuzat de trafic de migranți și amenințare cu supunerea la exxplotare sexuală a trei femei, cărora le-a interzis să părăsească imobilul fără consimțământul său.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a unui bărbat aflat în arest preventiv. Acesta este acuzat de trafic de migranți și de trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal.

„În fapt a fost reținut că în perioada 10.05.2023 – 26.05.2023, inculpatul ar fi adăpostit într-un imobil din Timișoara, în scopul trecerii ilegale a frontierei de stat a României, 11 migranți, urmărind și primind în schimbul acestui serviciu un folos patrimonial, iar dintre acești migranți, pe trei persoane de sex feminin le-ar fi privat de libertatea de mișcare, interzicându-le să părăsească imobilul fără consimțământul sau, încuindu-le într-o cameră și exercitând acte de intimidare împotriva acestora, constând în acte de agresiune verbală și amenințări cu supunerea la exploatarea lor sexuală”, spun procurorii timișeni.

Potrivit acestora, femeile sechestrate nu aveau acces la telefoanele lor mobile.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: migrant amenintare