x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Șase traficanți de țigări, reținuți. Procurorii cer arestare preventivă pentru trei dintre ei

Șase traficanți de țigări, reținuți. Procurorii cer arestare preventivă pentru trei dintre ei

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2023   •   18:15
Șase traficanți de țigări, reținuți. Procurorii cer arestare preventivă pentru trei dintre ei

Șase traficanți de țigări au fost reținuți, iar alți doi puși sub control judiciar în urma perchezițiilor de miercuri făcute în Suceava, Vrancea, Călăraşi şi în municipiul Bucureşti, anunță DIICOT.

„La data de 18.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au dispus reținerea a șase inculpați și măsura controlului judiciar față de alți doi, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat și contrabandă (procurarea, colectarea, deţinerea, depozitarea, transportul și comercializarea pe teritoriul României de ţigarete de provenienţă extracomunitară)”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, în urma perchezițiilor efectuate, pe raza județelor Suceava, Vrancea, Călăraşi şi în municipiul Bucureşti, au fost identificate și ridicate cantitatea de 43.440 țigarete, sumele de 52.410 lei, 17.165 euro, 600 USD și 180 leva, 15 telefoane mobile, un DVR și mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Joi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, cu propunerea de arestare preventivă a a trei dintre inculpații reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: trafic tigari