x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doi traficanți de droguri reținuți în județul Sibiu

Doi traficanți de droguri reținuți în județul Sibiu

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2024   •   20:00
Doi traficanți de droguri reținuți în județul Sibiu

Doi traficanți de droguri, dintre care unul cetățean străin, au fost reținuți în județul Sibiu. Sunt acuzați că au vândut, timp de doi ani, canabis, cristal și alte droguri consumatorilor din judeș.

Procurorii DIICOT Sibiu au reținut, marți, doi indivizi, dintre care unul cetățean străin, cercetați pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

Conform DIICOT, în perioada 2023 - martie 2024, aceștia au vândut, în mod repetat, canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal, precum și substanțe psihoactive către consumatori din județul Sibiu.

În urma perchezițiilor făcute în județul Sibiu, au fost identificate și ridicate cantități de canabis, substanțe psihoactive (2-MMC și AB-CHMINACA), mai multe grindere și cântare electronice, recipiente și plicuri cu urme de materie, precum și alte mijloace de probă.

Miercuri, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: traficanti droguri sibiu