x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ultrașii implicați în incidente la meciul Steaua - Dinamo, trimiși în judecată

Ultrașii implicați în incidente la meciul Steaua - Dinamo, trimiși în judecată

de Redacția Jurnalul    |    12 Ian 2023   •   17:40
Ultrașii implicați în incidente la meciul Steaua - Dinamo, trimiși în judecată

Cei șapte ultrași, acuzați că au lovit forţele de ordine cu diverse obiecte, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică la meciul din Liga 2dintre Steaua și Dinamo, au fost trimiși în judecată.

La data de 12 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au finalizat cercetările în dosarul penal privind incidentele de la meciul de fotbal din data de 9 septembrie 2022, dintre Steaua și Dinamo.

Potrivit Poliției, a fost întocmit rechizitoriul, iar persoanele vizate au fost trimise în judecată.

Cei șapte ultrași sunt acuzați de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei șapte au fost reținuți și ulterrior arestați pentru 30 de zile, după incidentele de la meciul Steaua-Dinamo din 9 septembrie, din Liga 2.

Cu aproape o oră înainte de începtul meciului, au avut loc incidente în tribună. Câţiva suporteri au fost evacuaţi, iar partida a început cu o întârziere de câteva minute, din cauza petardelor aruncate de suporteri.

În urma incidentelor, cele două echipe au fost sancționate. Astfel, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis interdicţii de organizare a meciurilor pe teren propriu pentru Dinamo (două etape) şi CSA Steaua (patru etape).

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ultrasi incidente