x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 3 polițiști, declarați eroii zilei după ce au salvat un bărbat cuprins de flăcări

3 polițiști, declarați eroii zilei după ce au salvat un bărbat cuprins de flăcări

07 Apr 2017   •   14:37
3 polițiști, declarați eroii zilei după ce au salvat un bărbat cuprins de flăcări

Poliția Română i-a declarat joi pe 2 polițiști din Mioveni și un elev al Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina Eroii Zilei.

Cei 3 au salvat viața unui bărbat cuprins de flăcări, folosind propriile uniforme pentru a stinge focul.

Pe pagina de Facebooka a Poliției române este postată povestea celor trei salvatori.

Joi, în jurul orei 12.00, în urma unui apel 112, doi polițiști din Mioveni - Argeș și un elev al Școlii de Poliție din Câmpina s-au deplasat la locuința unui bărbat care amenința să își curme viața, recurgând la un gest necugetat.

Măcinat de un conflict cu persoana iubită, bărbatul și-a turnat o substanța inflamabilă pe corp și a folosit o brichetă pentru a-și da foc.

Colegii noștri nu au ezitat și au intervenit imediat pentru a salva viața acestuia. Au dezbrăcat gecile de la uniformă și le-au folosit pentru a stinge flăcările.

Din fericire, niciunul dintre membrii echipajului de poliție nu a suferit vreo leziune, iar bărbatul care recurs la nefericitul gest este în afara oricărui pericol.

Agentul șef adjunct de poliție Cosmin Chircu, agentul de poliție Robert Godeanu și elevul Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina Florin Stanciu sunt colegii noștri care au reușit astăzi să salveze viața bărbatului din Mioveni.

×