x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Arad: O mașină lovește în plin un grup de oameni, o femeie își pierde viața

Tragedie la Arad: O mașină lovește în plin un grup de oameni, o femeie își pierde viața

de Redacția Jurnalul    |    30 Oct 2023   •   15:45
Tragedie la Arad: O mașină lovește în plin un grup de oameni, o femeie își pierde viața

Un accident șocant a avut loc, luni, în municipiul Arad, doi pietoni care mergeau pe marginea străzii au fost grav loviți de un autoturism. În urma impactului tragic, o femeie a fost rănită mortal, pierzându-și viața în scurt timp.

Accidentul a avut loc pe strada Petru Rareș, o arteră rutieră importantă din Arad, în apropierea unui cimitir. 

Serviciul de Ambulanță Județean Arad anunță că femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, cadrele medicale declarându-i decesul. În ceea ce îl privește pe bărbat – în vârstă de 67 de ani – acesta este conștient și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe cu politraumă – plagă parietală, traumatism toraco- abdominal și traumatism membre inferioare.

Un echipaj al Poliției Rutiere se află la fața locului, efectuând cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

„Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 44 de ani, din Livada, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareș, a accidentat doi pietoni, o femeie și un bărbat. În urma accidentului femeia și-a pierdut viața, iar bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

×
Subiecte în articol: accident Arad