x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copil de trei ani, lovit de un autoturism și rănit grav

Copil de trei ani, lovit de un autoturism și rănit grav

de Redacția Jurnalul    |    11 Iun 2023   •   15:00
Copil de trei ani, lovit de un autoturism și rănit grav
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un copil de trei ani a fost acroșat duminică de un autoturism și a fost rănit grav. Accidentul s-a produs pe DN19, în zona localității Valea lui Mihai, din județul Bihor, transmite Infotrafic. În Otopeni, Ilfov, a avut loc o ciocnire între trei autovehicule, soldată cu rănirea unei persoane.

Pe DN19, în zona localității Valea lui Mihai, din județul Bihor, s-a produs un accident rutier în urma căruia un copil de trei ani a fost acroșat de un autoturism și a fost rănit grav.

Circulația rutieră este restricționată pe sensul Satu Mare - Oradea, circulându-se alternativ pe celălalt fir.

De asemenea, pe DN22, în localitetea Isaccea, din județul Tulcea, a avut loc o coliziune între un autoturism și un motociclu, în urma căreia șoferul și pasagerul motociclului au suferit răni ușoare. Traficul rutier este oprit total în ambele sensuri pentru aproximativ 30 de minute.

Totodată, pe DN1 București - Ploiești, localitatea Otopeni, din județul Ilfov, a avut loc o coliziune între trei autovehicule, soldată cu rănirea unei persoane. Traficul rutier este restricționat pe benzile 1 și 3 ale sensului de mers către București, circulându-se doar pe banda 2.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident copil