x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit, cu trei mașini în care se aflau opt persoane

Accident cumplit, cu trei mașini în care se aflau opt persoane

de Redacția Jurnalul    |    22 Oct 2023   •   11:38
Accident cumplit, cu trei mașini în care se aflau opt persoane

Trei mașini în care se aflau opt persoane au fost implicate într-un accident rutier produs lângă orașul Bârlad.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 581 (DN 24B), la ieșirea din municipiul Bârlad. Persoanele au ieșit singure din mașinile implicate în accident, iar două dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Victimele au fost evaluate, două dintre acestea având nevoie de asistență medicală. O femeie în vârstă de 53 ani a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, victima suferind traumatisme craniocerebrale și craniofaciale, aceasta acuzând de asemenea dureri în zona lombară. După acordarea primului ajutor, victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Elena Beldiman din Bârlad. Echipajul ambulanței SAJ Vaslui a acordat primul ajutor unui bărbat care suferise traumatisme în urma accidentului rutier, victima fiind transportată de asemenea la CPU Bârlad”, au anunțat echipele de intrevenție.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate. De asemenea, în misiune a fost trimisă o ambulanță tip C de la SAJ Vaslui, stația Bârlad.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident bărlad