x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident de microbuz pe DN 7. Patru persoane au fost RANITE

Accident de microbuz pe DN 7. Patru persoane au fost RANITE

08 Aug 2016   •   07:05
Accident de microbuz pe DN 7. Patru persoane au fost RANITE
Sursa foto: infotrafic Sibiu

Mai multe persoane au fost rănite luni dimineaţă în urma unui accident produs pe DN7, în apropiere de localitatea sibiană Boiţa. Traficul a fost îngreunat şi se circulă pe un singur sens de mers intre Sibiu şi Vâlcea, informeaza stiridesibiu.ro.

Accidentul a avut loc intre localităţile Boiţa şi Lazaret iar una dintre victime a fost încarcerată. Pentru salvarea lor, mai multe echipaje medicale au ajuns în zonă.

“Două ambulante SMURD si de la Serviciul Judeţean de Ambulantă, precum şi un echipaj de descarcerare intervin la locul accidentului”, informează ISU Sibiu.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 5.00, iar circulaţia pe DN7 se desfăşoară pe un singur sens de mers, informează aceeaşi sursă.

După intervenţia la faţa locului, echipajele medicale au constatat că de fapt patru persoane au nevoie de ajutor, motiv pentru care cele patru victime au fost transportate de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Şoferul unui microbuz în care se aflau patru muncitori de la o firmă de construcţii din Sibiu, a depăşit neregulamentar şi a intrat în coliziune cu un Mercedes, în care se aflau tot patru persoane. În urma impactului, toate cele patru persoane din Mercedes au fost rănite, fiind transportate la spital, în municipiul Sibiu. Cele patru persoane din microbuz nu au păţit nimic, din primele informaţii.

Traficul rutier la Boiţa a fost blocat timp de o jumătate de oră.

Din primele constatări, victimele provin dintr-o maşină care a fost lovită de un microbuz .

“Un microbuz care circula pe direcţia Sibiu-Vâlcea a depăşit neregulamentar şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Traficul în zonă este blocat total”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Microbuzul implicat in accident efectua transport de persoane şi transporta patru clienţi. Niciunul dintre cei patru pasageri din microbuz nu a fost rănit.

×
Subiecte în articol: accident