x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN1, în zona localității Predeal. Cinci persoane au fost rănite. Traficul a fost reluat

Accident grav pe DN1, în zona localității Predeal. Cinci persoane au fost rănite. Traficul a fost reluat

de Redacția Jurnalul    |    02 Dec 2023   •   16:03
Accident grav pe DN1, în zona localității Predeal. Cinci persoane au fost rănite. Traficul a fost reluat
Sursa foto: Captura video Antena 3 CNN

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază pe DN1, în zona localității Predeal, blocând complet traficul în zonă. Coliziunea a implicat trei autovehicule, soldată cu rănirea a 5 persoane aflate în aceste mașini, toți fiind acum sub îngrijire medicală.

Update Două victime ale accidentului din Predeal, în care au fost implicate trei autoturisme, au fost duse la spital. Circulația în zonă a fost reluată, anunță Centrul Infotrafic. Polițiștii transmit că formate coloane lungi de autovehicule, pe ambele sensuri de mers.

Stire initiala Echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic au sosit imediat la fața locului pentru a demara investigațiile și pentru a stabili circumstanțele precise în care s-a produs tragicul eveniment. Din cauza poziției vehiculelor implicate, circulația rutieră în zonă este complet blocată, generând disconfort și întârzieri semnificative pentru șoferi.

Poliția Brașov a emis o recomandare fermă către conducătorii auto de a fi extrem de prudenți în trafic și de a respecta cu strictețe semnalizarea rutieră. Se estimează că reluarea traficului va avea loc după finalizarea cercetărilor și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil. 

×
Subiecte în articol: predeal DN 1 accident