x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe E 70, în Teleorman. Un TIR s-a ciocnit de un autoturism. O persoană a rămas încarcerată

Accident grav pe E 70, în Teleorman. Un TIR s-a ciocnit de un autoturism. O persoană a rămas încarcerată

de Vali Deaconescu    |    07 Feb 2023   •   12:10
Accident grav pe E 70, în Teleorman. Un TIR s-a ciocnit de un autoturism. O persoană a rămas încarcerată
Sursa foto: IPJ Teleorman

Un accident a avut loc, marți dimineață, pe E 70, pe raza localității Măldăeni, județul Teleorman.

„La data de 7 februarie 2023, ora 08.29 , polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe E 70 a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, conducea un autoturism din direcția de deplasare Roșiori de Vede către Caracal, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Mușetești, județul Gorj, care se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului, a  rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 47 de ani, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto în vârstă de 52 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto în vârstă de 47 de ani nu a putut fi testat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a precizat reprezentantul IPJ Teleorman.

Impactul s-a produs între un autoturism și un TIR, o victimă, s-a intervenit cu o mașină de stingere cu modul de descarcerare, un SMURD și un SAJ.

În urma acestui accident a rezultat o victimă încarcerată, cu multiple traumatisme, însă conștientă și cooperantă.

Este vorba de conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de aproximativ 47 de ani. Acesta a fost scos de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predat echipajelor medicale.

După ce a primit primul ajutor, victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident IPJ Teleorman