x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil pe DN 6 Ghimpați – Alexandria în Teleorman. Au fost anunțate trei victime, una fiind încarcerată

Accident teribil pe DN 6 Ghimpați – Alexandria în Teleorman. Au fost anunțate trei victime, una fiind încarcerată

de Redacția Jurnalul    |    06 Mai 2023   •   10:45
Accident teribil pe DN 6 Ghimpați – Alexandria în Teleorman. Au fost anunțate trei victime, una fiind încarcerată
Sursa foto: ISU Teleorman

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă dimineață pe DN 6 Ghimpați – Alexandria, în zona localității Prunaru, județul Teleorman. Au fost implicate două autovehicule, unul dintre ele fiind răsturnat pe carosabil. În urma coliziunii, trei persoane au suferit leziuni, una fiind încarcerată.

Un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, unul dintre ele fiind răsturnat pe carosabil s-a produs sâmbătă dimineață pe DN 6 Ghimpați – Alexandria, în zona localității Prunaru, județul Teleorman, anunță Infotrafic.

În urma coliziunii, două persoane au suferit leziuni, una fiind încarcerată.

Un tânăr, de aproximativ 23 de ani, cu politraumatisme, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Alte două persoane, soț și soție, cu vârste de 62, respectiv 59 de ani, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD, au primit primul ajutor și au fost transportate la UPU Alexandria.

Traficul rutier se desfășoară pe un sens, prin dirijare.

(sursa: Mediafax)
 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×