x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Cernica: O mașină s-a răsturnat, iar șoferul și o pasageră au murit

Accident grav în Cernica: O mașină s-a răsturnat, iar șoferul și o pasageră au murit

13 Oct 2021   •   21:47
Accident grav în Cernica: O mașină s-a răsturnat, iar șoferul și o pasageră au murit

O mașină s-a răsturnat miercuri seara pe o stradă din Cernica, județul Ilfov. În urma accidentului, șoferul mașinii și o pasageră au murit, iar un alt bărbat a fost transportat la spital.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Libertății din Cernica, o mașină în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul unei femei, pasager în mașină. De asemenea, medicii i-au efectuat șoferului manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul. Un alt pasager din mașină a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat la un spital din București.

La locul accidentului rutier au fost direcționate echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov pentru asigurarea locului faptei și pentru menținerea ordinii publice.

Potrivit unor surse locale, spre locul accidentului se îndreptau rude ale victimelor, dar nu au fost înregistrate probleme. Se pare că victimele au vârste cuprinse între 16 și 21 de ani.

Polițiștii fac în acest caz cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident