x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Constanța: Două persoane și-au pierdut viața

Accident GRAV în Constanța: Două persoane și-au pierdut viața

22 Ian 2022   •   13:55
Accident GRAV în Constanța: Două persoane și-au pierdut viața

Două persoane au murit, sâmbătă, iar alta a fost rănită grav, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat la ieșirea din localitatea Nazarcea, județul Constanța.

Potrivit Poliției Constanța, accidentul rutier s-a produs pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea.

„În cursul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea.

Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

 

Unul dintre bărbați decedați în urma accidentului produs în cursul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie a.c., pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea, era unul dintre cei care au participat la cursele ilegale pe autostrada A4, potrivit Replicaonline.

Este vorba despre bărbatul în vârstă de 40 de ani care a murit pe loc în urma impactului. Potrivit unor martori de la faţa locului, aceştia ar fi participat și în cursul zilei de sâmbătă la o cursă ilegală de maşini. Din păcate, şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive şi s-a răsturnat cu maşina pe câmp.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală în acest caz.

 

×
Subiecte în articol: accident constanta