x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav între un microbuz şi autoturism, la Cernica; un mort, 8 răniți din care 2 copii

Accident grav între un microbuz şi autoturism, la Cernica; un mort, 8 răniți din care 2 copii

20 Mai 2017   •   16:52
 Accident grav între un microbuz şi autoturism, la Cernica; un mort, 8 răniți din care 2 copii
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Şoferul autoturismului implicat în accidentul de la Cernica a murit şi alte şapte persoane au fost rănite, dintre care doi copii, unul de opt ani şi unul de opt luni, au anunţat oficiali ai ISU Bucureşti-Ilfov. 

Copiii răniţi sunt în stare bună şi au fost transportaţi la Spitalul Budimex. 

Alte patru persoane au fost duse la Spitalele Sfântul Pantelimon şi Sfântul Ioan. O alta a refuzat transportul la spital. 

Potrivit sursei citate, în microbuz se aflau şapte persoane iar în autoturism doar conducătorul auto în vârstă de 30-40 de ani.

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs sâmbătă la Cernica, informează oficiali ai ISU Bucureşti-Ilfov. 

Potrivit acestora, accidentul s-a produs între un autoturism şi un microbuz iar la faţa locului acţionează patru echipaje şi un elicopter SMURD şi trei echipaje SABIF. 

Din primele date reiese că şoferul autoturismului a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu microbuzul tip maxi-taxi, conform IPJ Ilfov. 

Victimele sunt şoferul autoturismului, care se află în stop cardiorespirator, cu manevre de resuscitare în curs, şi persoane din microbuz. AGERPRES

×