x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN17, în localitatea Podirei, după ce un şofer a adormit la volan

Accident grav pe DN17, în localitatea Podirei, după ce un şofer a adormit la volan

10 Ian 2018   •   10:45
Accident grav pe DN17, în localitatea Podirei, după ce un şofer a adormit la volan

Carambol teribil, în această dimineaţă, DN17, în localitatea Podirei, după ce un şofer a adormit la volan. Şoferul este din Iaşi şi are doar 23 de ani. Din primele informații, reiese că șoferul unui autoturism care circula pe relația Beclean – Bistrița a adormit la volan, a intrat pe contrasens unde a acroșat platforma unei autoutilitare care circula din sens opus, după care a ricoșat într-un alt microbuz care avea atașată o platformă.

Roata și bucăți din caroseria maşinii au sărit într-un alt microbuz, care circula pe direcția Bistrița-Cluj, în spatele platformelor. 

În total, în accident au fost implicate 17 persoane, însă doar șoferul care a provocat carambolul a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, refuzând ulterior transportul la spital.

Șoferul care a provocat accidentul are 23 de ani, este din Iași și venea, împreună cu un alt prieten, din Germania, de unde cumpărase un autoturism. 

Toți șoferii implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, scrie presa locală.

Ocupanții autoutilitarelor și microbuzului cu platforme mergeau la muncă în Polonia, în momentul producerii accidentului. Aceștia sunt din Republica Moldova. Observator.tv

×
Subiecte în articol: carambol dn 17