x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN1C. Un preot, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un camion încărcat cu lemne

Accident GRAV pe DN1C. Un preot, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un camion încărcat cu lemne

11 Noi 2015   •   17:27
Accident GRAV pe DN1C. Un preot, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un camion încărcat cu lemne
Un accident rutier grav a avut loc pe DN1C, între Baia Mare şi Dej, un preot fiind rănit grav după ce s-a izbit cu maşina de un camion încărcat cu lemne.

 
Accidentul rutier a avut loc în faţa unei benzinării. Șoferul unui microbuz a ieșit din benzinărie fără să se asigure și i-a tăiat calea unui autoturism Renault Clio înmatriculat în judeţul Gorj, condus din direcția Baia Mare – Șomcuta de un preot în vârstă de 30 de ani.
 
Șoferul autoturismului a încercat să evite impactul cu microbuzul trăgând de volan dreapta însă s-a izbit de un camion încărcat cu lemne care era parcat în afara părții carosabile.
 
În urma impactului, preotul a suferit leziuni corporale fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Baia Mare.
Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, informează actualmm.ro.

Șoferul care a tăiat calea autoturismului nu a oprit, ci si-a continuat drumul, polițiștii încercând în aceste momente să îi dea de urmă.

 Accident benzinarie dn1c

×
Subiecte în articol: accident