x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE - Incident GRAV pe linia 41. Circulaţia tramvaielor a fost blocată până la ora 09.00

UPDATE - Incident GRAV pe linia 41. Circulaţia tramvaielor a fost blocată până la ora 09.00

11 Feb 2016   •   09:23
UPDATE - Incident GRAV pe linia 41. Circulaţia tramvaielor a fost blocată până la ora 09.00
UPDATE: Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a emis un comunicat de presă în care precizează că accidentul s-a produs, joi, în jurul orei 8.05, pe linia tramvaiului 41, la staţia Virtuţii, zona Pod Ciurel, pe sensul spre Piaţa Presei Libere.

Potrivit RATB, unui călător aflat în mijlocul de transport, i s-a făcut rău şi, la coborâre, a căzut pe refugiu, în dreptul uşii a treia.

Conform procedurilor legale, tramvaiul a fost nevoit să staţioneze, aşteptând sosirea la faţa locului a unor echipaje de la SMURD şi de la Poliţie. Călătorul a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Municipal.

Incidentul a generat blocarea circulaţiei tramvaielor şi perturbarea traficului pe această linie. Pentru preluarea călătorilor care circulau pe linia de tramvai 41, RATB a introdus o linie navetă de autobuze, 641.

Circulaţia a fost reluată la ora 8.50, linia navetă continuând să funcţioneze până la reintrarea în graficele programate.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Un incident grav s-a produs joi dimineaţă pe linia tramvaiului 41 pe podul Ciurel. Circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată, sute de călători au coborât din tramvaie pentru a ajunge la serviciu, potrivit b365.ro.
 
Traficul este complet blocat în zona Crângasi. 

×
Subiecte în articol: accident linia 41 tramvai ratb