x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident groaznic în Argeș. O fetiță a fost călcată cu mașina de mama ei: ”Nu a văzut-o și a luat-o sub roată!”

Accident groaznic în Argeș. O fetiță a fost călcată cu mașina de mama ei: ”Nu a văzut-o și a luat-o sub roată!”

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2023   •   14:45
Accident groaznic în Argeș. O fetiță a fost călcată cu mașina de mama ei: ”Nu a văzut-o și a luat-o sub roată!”

O fetiță de 8 ani a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost lovită cu mașina de mama ei.

Accidentul s-a petrecut în comuna Dărmănești din județul  Argeș. 

Mama copilei se întorcea de la serviciu și se pregătea să parcheze în curtea casei, când fetița a apărut în fața mașinei fără să fie observată.

”A venit de la serviciu mama fetiței, și fetița i-a sărit în față. Și a mama ei a dat cu mașina peste ea”, spune un vecin. 

”Spun oamenii că fetița ar fi trecut prin fața mașinii și mama ei nu a văzut-o și a luat-o cu roata”, povestește un altul. 

Până la sosirea echipajelor de salvare mama fetiței, asistentă medicală, a reușit să o scoată pe copilă de sub mașină și a început să o resusciteze. 

”La sosirea echipajului de pompieri victima fusese extrasă de către mama ei. Fetița se afla în stop cardio respirator, colegii mei începând manevrele de resuscitare”, a declarat Cătălin Cristescu, purtător de cuvânt ISU Argeș. 

Medicii au reușit să o readucă la viață pe fetiță după 40 de minute. Ea a fost dusă la Spitalul de pediatrie din Pitești, iar apoi a fost transportată cu elicopterul la un spital din București. Fetița este intubată și ventilată mecanic. Are mai multe fracturi iar medicii se tem că ar putea rămâne cu traume grave dacă supraviețuiește, din cauza perioadei lungi în care a stat în stop cardio respirator, potrivit antena3CNN.

Accident în Argeș

×
Subiecte în articol: fetita mama masina argeş accident