x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale  Pasager din taxi, mort după ce autoturismul s-a răsturnat în urma impactului cu altă mașină

 Pasager din taxi, mort după ce autoturismul s-a răsturnat în urma impactului cu altă mașină

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2023   •   20:00
 Pasager din taxi, mort după ce autoturismul s-a răsturnat în urma impactului cu altă mașină

Un bărbat de 67 de ani, pasager într-un taxi, a murit, miercuri, în Galați, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o altă mașină care nu a acordat prioritate.

Potrivit Poliției Galați, accidentul a avut loc la intersecția străzii Morilor cu Mihai Eminescu, din oraș.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit că o femeie, cu vârsta de 24 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, dinspre strada Alexandru Cernat către bulevardul George Coșbuc, când a ajuns la intersecția cu strada Morilor, drum prioritar, a pătruns în intersecție și a intrat în impact cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat, cu vârsta de 34 de ani ce efectua transport de persoane în regim taxi. În urma impactului, autoturismul taxi s-a răsturnat pe carosabil și a lovit un alt autoturism care circula din sens opus, care era condus de o femeie, cu vârsta de 44 de ani, din municipiul Galați”, spun rerpezentanții Poliției Galați.

După producerea accidentului, un bărbat, aflat pe bancheta stânga spate din taxi, a rămas încarcerat, iar echipajele de descarcerare din cadrul ISU Galați au intervenit și au extras persoana.

Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale SMURD în stare de stop cardio respirator și i-au fost aplicate manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat. Din păcate, a fost constatat decesul.

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

În acest caz va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident taxi impact mort