x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în prima zi de școală. Un autobuz plin cu elevi a ajuns în șanț. S-a intervenit imediat

Accident în prima zi de școală. Un autobuz plin cu elevi a ajuns în șanț. S-a intervenit imediat

13 Ian 2020   •   08:48
Accident în prima zi de școală. Un autobuz plin cu elevi a ajuns în șanț. S-a intervenit imediat

Un grav accident de circulație s-a produs, luni dimineața, în județul Timiș. Un autobuz care transporta 23 de copii și 4 adulți a derapat, pe DC 60, între Pișchia și Bencecul de Sus, potrivit Press Alert.

Forțele de intervenție au fost solicitate să intervină de urgentă, la primele ore ale zilei, după ce un autobuz care transporta aproape 30 de persoane, cei mai mulți fiind copii, a ajuns în șanț.

Pompierii s-au deplasat pe DC60, între Pișchia și Bencecul de Sus, după ce un autobuz ce transporta 23 de copii și patru adulți a derapat în șanțul de pe marginea drumului.

O singură persoană a suferit răni – o fată de 16 ani, care a primit îngrijiri medicale la fața locului. S-a intervenit cu două ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ, o autospecială de transport personal și victime multiple și două autospeciale de intervenție.

 

Elevii şi adulţii care se aflau în autobuz şi-au continuat drumul cu un alt autovehicul sosit la faţa locului.

"ISU Timiş solicitat la un accident pe DC 60 între Pişchia şi Bencecu de Sus pentru asigurarea măsurilor PSI. Un autobuz a derapat în şanţul de pe marginea drumului. Sunt implicate 27 de persoane, în total, 23 de copii şi 4 adulţi. La faţa locului mai sunt 20 de copii, preluaţi de un alt autobuz. Doar o minoră de 16 ani a necesitat îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi transportată la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

×