x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Hunedoara, un tânăr a decedat iar alți 6 au fost răniți

Accident mortal în Hunedoara, un tânăr a decedat iar alți 6 au fost răniți

06 Noi 2017   •   11:56
Accident mortal în Hunedoara, un tânăr a decedat iar alți 6 au fost răniți
Sursa foto: Foto: hunedoreanul.ro

Un tânăr în vârstă de 22 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alţi şase au fost răniţi într-un accident de circulaţie care a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe DN 66, în localitatea Băiţa, din apropiere de Petroşani, după ce şoferul unui autoturism de teren, care a urcat băut la volan, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. 

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este un şofer de 24 de ani, din Petroşani, care, din cauza vitezei, a derapat într-o curbă periculoasă la dreapta, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Lupeni. 

"După efectuarea testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,38 mg/l, alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului auto care a produs evenimentul rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu. 

În urma accidentului a rezultat decesul unui tânăr de 22 de ani, din municipiul Petroşani, pasager în autoturismul care a produs evenimentul rutier. Alţi doi tineri, din aceeaşi maşină, şi un altul din autoturismul care circula regulamentar, au fost răniţi grav. 

De asemenea, trei tineri care se aflau în cele două vehicule, inclusiv şoferul maşinii de teren, au suferit răni uşoare. Cu toţii au fost transportaţi la spitalul din Petroşani pentru îngrijiri medicale. 

Pe numele şoferului vinovat, Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×