x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Timiș. Au fost cinci victime, dintre care doi morţi

Accident mortal în Timiș. Au fost cinci victime, dintre care doi morţi

13 Mai 2018   •   09:41
Accident mortal în Timiș. Au fost cinci victime, dintre care doi morţi
Sursa foto: lugojinfo.ro

Cinci persoane au fost implicate, duminică dimineaţa, într-un accident rutier care a avut loc la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş, soldat cu cinci victime, dintre care doi morţi. Toţi supravieţuitorii au fost transportaţi la spital.

"Accidentul rutier a avut loc între două autoturisme şi s-a soldat cu cinci victime. Dintr-o maşină, s-au înregistrat trei victime, dintre care doi decedaţi şi un copil de 5 ani, conştient. În celălalt autoturism sunt două victime, din care o persoană încarcerată conştientă şi una s-a autoevacuat, fiind transportată la spital de SMURD", a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Potrivit unor martori oculari prezenţi în trafic, şoferul unuia dintre cele două autoturisme, care a decedat în accident, şi care se deplasa dinspre Caransebeş spre Lugoj, conducea "haotic" şi la un moment dat a intrat pe contrasens, izbind celălalt autoturism care circula reglementar.

Impactul a fost devastator, iar maşinile au fost distruse. Doi bulgari aflaţi în maşina care a ajuns pe contrasens au murit. O fetiţă care, de asemenea, era în automobilul lor a fost rănită şi transportată la spital. Celelalte 2 persoane implicate în accident au fost, de asemenea, rănite.

Martorii spun că, foarte probabil, şoferul bulgar era obosit şi e posibil să fi adormit la volan.

"M-a depăşit de vreo trei ori pe drum. Conducea haotic. Când am ajuns aici, m-am speriat. Am sunat la 112, că nu ştiam ce să fac. Se auzeau strigăte din amândouă maşinile", povesteşte un şofer.

Poliţiştii au deschis o anchetă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident