x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident MORTAL la Poarta Alba. Un motociclist şi-a pierdut viaţa

Accident MORTAL la Poarta Alba. Un motociclist şi-a pierdut viaţa

06 Aug 2015   •   09:05
Accident MORTAL la Poarta Alba. Un motociclist şi-a pierdut viaţa
Sursa foto: Orientaly/Getty Images/iStockphoto

Un motociclist și-a pierdut viața în miercuri  seară dintr-un accident rutier produs în localitatea Poartă Albă din județul Constanța. Victima a decedat pe loc în urma impactului cu un BMW, potrivit Observator de Constanta.

Accidentul s-a produs în jurul orei 20.00 pe DN 22C, Constanta – Medgidia. Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism Mercedes a iesit de pe strada Primariei fără să se asigure, fix în fața motociclistului care venea dinspre Murfatlar, cu viteză. Victima, Petronius Gabriel Vladescu de 41 de ani, a incercat sa evite impactul si a tras stânga, dar tot a fost acroșat. A intrat pe contrasens unde s-a lovit frontal de un BMW care circula din sens opus. In urma impactului, motociclistul a decedat pe loc.

”În data de 05.08.2015, în jurul orelor 19.30, A.S. (femeie de 29 ani din Poarta Albă), a condus autoturismul marca Mercedes Benz, pe str. Primăriei din localitatea Poarta Albă şi ajungând la intersecţie cu DN22C, intră în intersecţie fără ca să se asigure virând stânga către Murfatlar şi intră în coliziune cu o motocicleta neînmatriculată şi cu număr fals, având montată plăcuţa cu numărul de înmatriculare CT-24-AIV, condusă pe DN 22 C din direcţia Murfatlar către Castelu , de V.P.G. (bărbat de 41 ani din Poarta Albă), care nu posedă permis de conducere. În urma impactului motocicleta este proiectată pe sens opus şi intră în coliziune cu autoturismul marca BMW 320D, condusă pe DN 22C din direcţia Castelu către Murfatlar de către Z.A.(bărbat de 45 ani din Poarta Albă). În urma accidentului a rezultat DECESUL la faţa locului a motociclistului şi vătămarea corporală uşoară a lui Z.A.”, se precizeaza in informarea Politiei. 



×
Subiecte în articol: accident motociclist