x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident între un TIR și un autoturism în Bihor. Trei persoane au fost rănite

Accident între un TIR și un autoturism în Bihor. Trei persoane au fost rănite

de Redacția Jurnalul    |    09 Dec 2022   •   15:51
Accident între un TIR și un autoturism în Bihor. Trei persoane au fost rănite
Sursa foto: ISU Bihor

Trei persoane au fost rănite, dintre care două au rămas încarcerate, în urma unui accident în care au fost implicate un autotursim și un TIR, produs vineri pe DN 19, în județul Bihor.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul este restricționat pe DN 19 Oradea-Carei, în afara localității Diosig, județul Bihor, unde a avut loc un accident în care au fost implicate un TIR și un autoturism.

Traficul rutier este oprit pe sensul către Carei, circulându-se alternativ, pe celălalt fir, prin dirijare.

ISU Bihor anunță că la fața locului au fost trimise trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcueni și Gărzii Sălard, cu o autospecială cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanța și cu autospeciala medicului de urgență.

Echipajul de descarcerare a evacuat două persoane rămase captive în mașina avariată, predându-le echipajelor medicale și paramedicale ale SMURD, care au procedat la evaluarea de specialitate a celor patru persoane implicate în accident și la acordarea îngrijirilor necesare celor trei bărbați răniți, care se aflaseră în autoturism. Șoferul autotrenului nu a suferit răni.

Victimele vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident raniti Bihor