x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier grav în Valu lui Traian

Accident rutier grav în Valu lui Traian

04 Apr 2018   •   12:19
Accident rutier grav în Valu lui Traian

În cursul dimineții șoferul unui TIR a pierdut controlul direcției de mers (cel mai probabil a adormit la volan) și a intrat în coliziune cu un alt camion, care se afla staționat pe marginea drumului. În urma coliziunii, al doilea autotren a intrat în gardul unui imobil. Traficul rutier a fost îngreunat pe sensul Murfatlar - Constanța, mai ales că o parte a carosabilului a fost acoperită de cereale, care erau transportate de unul dintre vehiculele implicate în accident. Din păcate, o persoană a fost grav rănită.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină în dimineața zilei de miercuri, 4 aprilie, la fel și militarii din cadrul ISU Dobrogea, la un accident rutier care s-a produs între două TIR-uri pe raza localității constănțene Valu lui Traian. Un bărbat, șoferul unuia dintre autotrenuri, în vârstă de 62 de ani, a rămas încarcerat în cabină. Localnicii au sărit pentru a ajuta. Victima a fost scoasă, în stare gravă, după care a fost transportată la spital. Potrivit oamenilor legii, nefericitul eveniment s-a petrecut la ora 3.51, când au fost sesizați despre producerea accidentului. Astfel, un bărbat, de 62 de ani, a condus un ansamblu de vehicule pe DN3, dinspre localitatea Murfatlar către Constanța, iar pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, care se afla staționat. În urma coliziunii, acesta a fost proiectat în gardul unui imobil.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Sursa: replicaonline.ro

×