x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident stupid. A vrut să semnalizeze un accident pe autostradă și a fost lovit de mașina din spate

Accident stupid. A vrut să semnalizeze un accident pe autostradă și a fost lovit de mașina din spate

de Redacția Jurnalul    |    08 Feb 2024   •   09:03
Accident stupid. A vrut să semnalizeze un accident pe autostradă și a fost lovit de mașina din spate
Sursa foto: Hepta

Două persoane au fost rănite, joi dimineața, într-un accident la ieșirea spre Agnita, județul Sibiu, de pe Autostrada Râmnicu Vâlcea - Deva. O mașină a lovit parapetul median și a rămas blocată pe banda 2, iar șoferul a coborât să semnalizeze evenimentul, fiind lovit de vehiculul din spate.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva intervin joi dimineața la un accident de circulație produs pe A1, la km. 242, în zona ieșirii spre Agnita, pe sensul Sebeș - Vâlcea.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe calea 2, un sibian în vârstă de 32 de ani a lovit parapetul median și a rămas imobilizat pe banda 2. Conducătorul auto a coborât din autoturism, a instalat triunghiurile de avertizare și a apelat 112 pentru a anunța evenimentul. În timp ce se afla în spatele vehiculului, șoferul unui alt autoturism condus pe banda 2, un buzoian în vârstă de 50 de ani, nu îl observă și îl lovește, intrând apoi în coliziune cu autoturismul implicat în primul eveniment”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cei doi șoferi au fost transportați la spital conștienți.

Echipajele medicale au acordat asistență șoferului în vârstă de 32 de ani cu traumatisme craniene și traumatisme la picioare, iar celălalt șofer în vârstă de 50 de ani acuză durere lombară. Ambii au fost transportați la UPU Sibiu de către echipajul SMURD cu medic și respectiv echipajul SAJ.

Traficul este deviat prin municipiul Sibiu la ora transmiterii știrii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident sibiu