x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Bucureşti. Doi oameni au murit şi patru au fost răniţi

Accident TERIBIL în Bucureşti. Doi oameni au murit şi patru au fost răniţi

08 Apr 2017   •   09:45
Accident TERIBIL în Bucureşti. Doi oameni au murit şi patru au fost răniţi

Un accident rutier grav s-a petrecut noaptea trecută în Bucureşti – doi oameni au murit şi patru au fost răniţi după ce două maşini s-au izbit puternic.

Şoferul unuia dintre automobile a făcut o depăşire neregulamentară şi ar fi provocat impactul violent, spun poliţiştii. Cei doi pasageri care şi-au pierdut viaţa erau în maşina sa.

Bărbatul a fost rănit grav şi a fost operat la Spitalul Pantelimon. În celălalt autoturism se aflau o tânără şi doi bărbaţi. Aceştia au fost răniţi uşor, dar au refuzat să meargă la spital, potrivit Libertatea.

„În accident au fost implicate șase persoane. Trei victime au refuzat orice îngrijire medicală şi transportul la spital. Două persoane au fost declarate decedate la fața locului, iar o persoană a fost transportată la spital. A fost dificil, a trebuit să descarcerăm, să decuplam bornele. Am avut la fața locului atât autospeciale pentru stingere, descarcerare, autospecială pentru prim-ajutor și mașina medicului de urgență”, a declarat Adrian Dinu, pompier SMURD.

×
Subiecte în articol: accident