x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil în Galaţi: Un tânăr fără permis a intrat cu maşina în curtea unui imobil, după ce i-a distrus gardul

Accident teribil în Galaţi: Un tânăr fără permis a intrat cu maşina în curtea unui imobil, după ce i-a distrus gardul

15 Iul 2019   •   13:30
Accident teribil în Galaţi: Un tânăr fără permis a intrat cu maşina în curtea unui imobil, după ce i-a distrus gardul

Un tânăr de 29 ani din Galaţi, fără permis de conducere, s-a ales cu dosar penal după ce a intrat cu maşina în curtea unui imobil din municipiu căruia i-a distrus gardul, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţean (IPJ). 

Potrivit sursei citate, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Galaţi un autoturism ar fi distrus gardul unui imobil. 

Poliţiştii au mers la adresa indicată şi au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind gardul distrus pe o porţiune de peste patru metri şi, în curtea imobilului, un autoturism. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul, de 29 ani, din municipiul Galaţi, care a condus autoturismul, pierzând controlul direcţiei şi lovind gardul în cauză, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere din culpă.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: accident galaţi