x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident terifiant în gară la Babadag! Un tren a pornit exact când o femeie trecea pe sub un vagon

Accident terifiant în gară la Babadag! Un tren a pornit exact când o femeie trecea pe sub un vagon

27 Aug 2017   •   17:12
Accident terifiant în gară la Babadag!  Un tren a pornit exact când o femeie trecea pe sub un vagon

O femeia a vrut să treacă pe sub un tren marfar staţionat în gară, fiind o zonă pe care o tranzitează zilnic în drum spre casă, potrivit unui localnic.

Femeia ar fi făcut acest gest de nenumărate ori. Totuşi,  astăzi trenul s-a pus în mişcare şi a lăsat-o într-o clipită fără un picior.

Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului spun că, în această dimineață, în jurul orei 08:00, femeia a încercat să traverseze linia de care ferată pe sub vagoanele marfarului, însă nu a sesizat momentul în care trenul s-a pus în mișcare și i-a sfârtecat piciorul stâng.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, accidentul s-a petrecut în gara Babadag, unde o femeie în vârstă de 64 de ani a suferit o amputaţie traumatică a membrului inferior stâng.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor al SMURD Babadag şi un echipaj medical de tip C2 al SAJ Tulcea. Pacienta a fost stabilizată şi transportată la Spitalul Judeţean Tulcea pentru rezolvare chirurgicală.Observator.tv

×