x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Grav accident rutier pe autostrada A4 între un TIR și un microbuz. 11 persoane sunt încarcerate

Grav accident rutier pe autostrada A4 între un TIR și un microbuz. 11 persoane sunt încarcerate

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2024   •   15:41
Grav accident rutier pe autostrada A4 între un TIR și un microbuz. 11 persoane sunt încarcerate

Un accident a avut loc, luni, pe autostrada A4 pe sensul de mers spre Ovidiu, între localitățile Agigea și Constanța, județul Constanța, între un microbuz și un TIR. Potrivit primelor date, 13 persoane au suferit leziuni, 11 dintre ele fiind încarcerate.

„Pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 17+400 de metri, pe sensul de mers spre Ovidiu, între localitățile Agigea și Constanța, județul Constanța, a avut loc un accident rutier produs între un microbuz și un autotren. Potrivit primelor date, 13 persoane au suferit leziuni, 11 dintre ele fiind încarcerate”, transmite Centrul Infotrafic.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Ovidiu. Forțe MAI se deplasează spre locul accidentului.

ISU Constanța anunță că se activează planul roșu de intervenție.

„În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în afara părții carosabile la o diferență de nivel de aproximativ patru metri. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului și suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Constanța”, potrivit ISU Constanța.

La fața locului au fost alocate două mașini de stingere, un echipaj de descarcerare, două autospeciale pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, două ambulanțe SMURD, un spital mobil, șase ambulanțe SAJ și un elicopter SMURD.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident tir microbuz