x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident la Vaslui. Mașinile sunt avariate. Două persoane au ajuns la spital

Accident la Vaslui. Mașinile sunt avariate. Două persoane au ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    09 Mar 2023   •   15:00
Accident la Vaslui. Mașinile sunt avariate. Două persoane au ajuns la spital
Sursa foto: facebook

Un accident rutier s-a petrecut în satul Simila, din județul Vaslui, în această dimineață. Două persoane au fost transportate la spital.

O camionetă și un autoturism s-au ciocnit pe raza localității Simila. Pompierii militari au intervenit în urma unui apel la 112. Două autovenicule au fost avariate iar cei trei pasageri nu au fost găsiți încarcerați ori blocați în interior, așa cum a fost anunțat la numărul de urgență, anunță ISU Vaslui.

Detașamentul de pompieri Bârlad a ajuns cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o alta pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DN24/DE 581. La fața locului au venit și două ambulanțe tip C și B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Victimele au fost evaluate și au primit primul ajutor la fața locului, iar ulterior două dintre acestea au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Ambulanta SMURD a transportat la spital o femeie în vârstă de 58 ani, aceasta fiind diagnosticată (preliminar) cu policontuzii.

Poliția anchetează cauza și circumstanțele producerii accidentului. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: pompieri bărlad accident